Samen met mijn man, zoon, honden, katten, papegaaien en konijnen wonen wij in het fijne Opende, net in Groningen en heel dichtbij Friesland.
Tijdens  mijn HBO opleiding Diermanagement aan het Van Hall Larenstein heb ik me gespecialiseerd in Companion Animal Management en Diergezondheid. Tijdens mijn studie heb ik op diverse plekken werkervaring op gedaan van dierentuin tot dierenasiel. Tevens heb ik tijdens de studie een extra opleiding paraveterinair dierenartsassistent gevolgd waardoor ik in diverse praktijken stage heb gelopen. Ook heb ik de cursus HKB (honden en kattenbesluit) afgerond.

Na mijn studie heb ik mezelf verder gespecialiseerd in voeding en honden in het algemeen. Ik heb ontzettend veel ervaring opgedaan op het gebied van honden, van pension honden, honden met gedragsproblemen en zwerfhonden,  asielhonden en buitenlandse honden.

In juni 2014 ben ik Doedels Dierenservice gestart en heb ik verschillende mogelijkheden onderzocht. Zo heb ik veel routes gereden door heel Friesland en bezorgde ik voeding aan huis, ik heb een winkeltje gehad waar ik mijn producten vanuit verkocht en uiteindelijk ben ik de verkoop van de voeding en snacks vanuit huis gaan doen. Zo kan ik de zorg voor onze zoon en onze huisdieren veel beter combineren met mijn eigen bedrijf.

De producten in mijn webshop kunnen besteld worden waarna we een afspraak kunnen maken voor het ophalen van de producten. Hondensnacks kunnen ook verstuurd worden, diepvries helaas niet.
U kunt altijd contact opnemen voor (vrijblijvende) informatie per e-mail of whatapp!

Diny Doedel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Doedels Dierenservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel